RAFTİNGO Canyoning (kanyoning) Turları Antalya Macera


Kanyon ve rafting için kaymayan ayakkabılara ihtiyacınız olacak. Flip-floplar veya sandaletler güvenli değildir, ancak uygun ayakkabılarınız yoksa bu ayakkabıları restoranda satıyoruz ve seçilecek 2 kalite çeşidi var. Daha ucuz ayakkabılar 5 € ve kaliteli 10 €. Kanyon için daha kaliteli ayakkabıları öneririz. Her ebatta mevcuttur ve daha sonra çakıl / kayalık plajlar veya diğer su sporları için çok yararlıdır.
Onları kullanmayı seçerseniz mevcut wetsuit vardır ve bu da fiyata dahildir. Sıcak yaz aylarında, ıslak tulum kullanmamak daha iyi.
Kameraları kanyona ya da sallara sokmak güvenli değildir, ancak günün profesyonel bir DVD'sini hazırlıyoruz ve gezinizin sonunda satın alabileceğiniz bir CD'iniz var.
Raf yaparken tüm değerli eşyalar otobüste kalabilir ve dönene kadar otobüs kilitli kalır. Seyahatinizin sonunda herhangi bir içecek veya atıştırmalık ödenebilir.
Çok ıslanacağınızdan bitirdiğinizde bir havlu ve giysi değiştirmeniz gerekir. Temiz tuvaletler ve değiştiren kabinler konforunuz için mevcuttur. Raftingo Advanture

Yorumlar

Popüler Yayınlar