RAFTİNGO İle Antalya'da Güvenli RAFTİNG Turları

KÖPRÜLÜ KANYON nehri üzerinde düzinelerce şelaleler bulunur. Yaz aylarında sıcaklığı 4 dereceyi aşmayan şelale suları ve irili ufaklı çok ilginç, mağaralar var.
Kanyon, zümrüt yeşili renkte nehir tarafından oyulmuştur ve yolun tamamı boyunca içilmesi güvenlidir desek abartmış olmayız, bu yüzden Avrupa'nın en temiz suyu olarak bilinir. Muhteşem manzarası, nazik vadileri ve vahşi ormanları, üzerinden siyah çam ağaçları ve güzel mavi renkli suyun raftingciler  ve dünya gezginleri için nefes kesicidir.



Ayrıca bu, dünyanın dört bir yanından gelen insanlarla eğlenmek için güzel bir fırsattır.
Köprülü Kanyon'da yapılan bir günlük rafting, 14 km uzunluğundadır. Kanyonun bu bölümünde, Uluslararası lisansa sahip profesyonel Tur rehberleri size bakar ve gününüzü unutulmaz hale getirir.

Rafting yaptıktan sonra öğle molası ve dinlenme zamanı yaşarsınız. bir yandan yemeğinizi yerken diğer yandan gün boyu yapmış olduğunuz Aktiviteleri HD kalitesinde izleyip dilerseniz satın alabilirsiniz. RAFTİNGO Advanture Antalya rafting turlarını 1994'den beri düzenlemektedir. Hep söylediğimiz gibi bizim isen güvende sin demektir. www.raftingo.com 

Yorumlar

Popüler Yayınlar